Press

  • Nyhet! Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks ZERO grams added sugar
    Nyhet! Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks ZERO grams added sugar

    Nyhet! Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks ZERO grams added sugar

    Sanpellegrino lanserar Italian Sparkling Drinks Zero Grams Added Sugar, kolsyrade fruktdrycker utan tillsatt socker. Finns i tre läckra smaker: Limonata, Aranciata Rossa och Pesca & Clementina. Produkterna erbjuder en autentisk italiensk smak med lågt kaloriinnehåll och blir tillgängliga i Sverige från vecka 15, 2025.

  • Zeta utökar sitt glutenfria sortiment med pasta, bröd och kakor
    Zeta utökar sitt glutenfria sortiment med pasta, bröd och kakor

    Zeta utökar sitt glutenfria sortiment med pasta, bröd och kakor

    Zeta lanserar sex nya glutenfria italienska produkter v 15 2025: pasta, bröd och kakor, för att underlätta livet för dem med glutenintolerans. Tidigare nyheter har fått positiv respons och produkterna erbjuder god smak och kvalitet, jämförbar med traditionella alternativ.

  • Nytt glutenfritt sortiment från Zeta – för alla matälskare
    Nytt glutenfritt sortiment från Zeta – för alla matälskare

    Nytt glutenfritt sortiment från Zeta – för alla matälskare

    Zeta lanserar ett glutenfritt sortiment av medelhavsmat, inklusive pasta, pinsa och bröd. Produkterna är av hög kvalitet och erbjuder god smak. Sortimentet riktar sig till dem som är glutenintoleranta eller väljer glutenfritt av andra skäl.

  • Vardagslyx i en liten burk, riven Parmesan med Tryffel
    Vardagslyx i en liten burk, riven Parmesan med Tryffel

    Vardagslyx i en liten burk, riven Parmesan med Tryffel

    Zeta lanserar riven parmesanost smaksatt med sommartryffel. Perfekt för att lyxa till pasta, risotto och sallader. Produkten innehåller 3 % tryffel och är en smakfull kombination från det traditionella parmesanmejeriet Parmareggio i Modena. Produkten finns på Ica.

  • Zeta Pastamore - kärlekspasta i ny, plastfri förpackning!
    Zeta Pastamore - kärlekspasta i ny, plastfri förpackning!

    Zeta Pastamore - kärlekspasta i ny, plastfri förpackning!

    Zeta Pastamore lanserar hjärtformad pasta i plastfri kartongförpackning. Genom att spara 8,7 ton plast årligen främjar Zeta hållbarhet och kärlek till miljön. Pastan är tillverkad av italienskt durumvetemjöl och erbjuder utmärkt kvalitet och smak. Produkten kommer att finnas i välsorterade Ica-butiker och kosta 18,90 kr för 400 gram.

  • Di Luca & Di Luca tar över distributionen av Kullamust och Mustly
    Di Luca & Di Luca tar över distributionen av Kullamust och Mustly

    Di Luca & Di Luca tar över distributionen av Kullamust och Mustly

    Di Luca & Di Luca AB tar över distributionen av Kullamust och Mustly i Sverige från 1 december 2024. Företaget planerar att stärka varumärkens marknadsposition och erbjuda högkvalitativa drycker till svenska konsumenter.

  • Årets Zeta Novello är här – en smakrik och elegant olivolja
    Årets Zeta Novello är här – en smakrik och elegant olivolja

    Årets Zeta Novello är här – en smakrik och elegant olivolja

    Årets Zeta Novello är en elegant, fruktig extra vergine-olivolja från Sicilien, gjord på handplockade, omogna oliver. Med smak av nyklippt gräs, gröna tomater och en mild pepprighet, är den perfekt att använda i olika rätter. Begränsad upplaga.

  • Åldras med livskvalitet Fernando Di Luca delar sin hemlighet i ny film
    Åldras med livskvalitet Fernando Di Luca delar sin hemlighet i ny film

    Åldras med livskvalitet Fernando Di Luca delar sin hemlighet i ny film

    Fernando Di Luca, snart 88 år, betonar vikten av sund kost och motion för att åldras med livskvalitet. Dagliga promenader, tennis och olivolja är centrala delar av hans livsstil, som följer den traditionella medelhavskosten för optimal hälsa.

  • Svensk stjärnkock i juryn för regionsfinal S.Pellegrino Young Chef!
    Svensk stjärnkock i juryn för regionsfinal S.Pellegrino Young Chef!

    Svensk stjärnkock i juryn för regionsfinal S.Pellegrino Young Chef!

    Svenske kocken Adam Dahlberg ingår i juryn för regionsfinalen av S.Pellegrino Young Chef i Utrecht den 4 november. Tävlingen samlar 165 unga talanger, där tre svenskar tävlar om en plats i världsfinalen i Milano 2025.

  • Tre svenskar i regionsfinal i S.Pellegrino Young Chef 2024-25!
    Tre svenskar i regionsfinal i S.Pellegrino Young Chef 2024-25!

    Tre svenskar i regionsfinal i S.Pellegrino Young Chef 2024-25!

    S.Pellegrino Young Chef är nu framme vid regionsfinalerna dit 165 gastronomiska kämpar kvalificerat sig. För norra Europa är det utvalt tio finalister, varav tre unga, svenska kockar som ska tävla i regionsfinalen som går av stapeln i Utrecht, Nederländerna den 4 november.

  • Den klassiska risformade pastan nu i Zetas sortiment!
    Den klassiska risformade pastan nu i Zetas sortiment!

    Den klassiska risformade pastan nu i Zetas sortiment!

    Risoni är en pastasort som ser ut som små risgryn. Den har sitt ursprung i norra Italien och lär ha skapats första gången när det var brist på vanligt ris. Zeta Risoni är precis som andra pastaformer från Zeta tillverkad av ett durumvetemjöl med extra hög proteinhalt, hela 14 procent, för hög smak och bra kokegenskaper som ger tuggmotstånd, al-dentekänsla, genom hela måltiden.