Giovanni Rana

I pastans hemland Italien är färsk, fylld pasta från Rana en favorit. Det beror på smaken och att pastan bakas traditionsenligt med naturliga råvaror av högsta kvalitet. Dessutom är pastadegen extra tunnkavlad och fyllningen generös.

För länge sedan föddes Giovanni Rana i den vackra staden Verona i Italien. Hela uppväxten  var fylld av kärlek till italiensk matlagning, och det var i sin fars bageri han lärde sig hur enkel mat blir det allra ljuvligaste man kan äta, bara det görs på rätt sätt. Vid tjugo års ålder öppnade han sin första pastabutik i byn San Giovanni Lupatoto utanför Verona. Snabbt växte sig företaget större och receptbanken växte, men alltid med det genuina hantverket i fokus och enbart lagade av råvaror av högsta kvalitet. Till sist var verksamheten för stor för att skötas för hand. Då uppfann Giovanni en pastamaskin som imiterade de mänskliga handrörelserna, ett riktigt genidrag då den fortfarande används men i något moderniserad form.

Giovanni Rana hade en dröm. En dröm om att erbjuda färsk, fylld pasta med samma smak som den pasta som lagats i generationer i de italienska hemmen. Det kvalitetstänket borgar för att Rana fortfarande, och för lång tid framöver, är en av italienarnas favoritpasta.